barometer

 
 
 
 
 
 

www.veilingsupportdeschelft.nl

ACTIES - NIEUWS

03-02-2021 - VERKOOPACTIE BOUCKAERT SLAAPCOMFORT LEVERT € 1600,- OP

  Zaterdagavond 30-01-2021 heeft de online veiling €12.500 opgebracht voor de verenigingen van de Schelft.

  Deze verkoopactie werd 31 januari afgesloten en mocht Angela Heemskerk namens 'Support verenigingen De Schelft' woensdagmiddag 3 februari de cheque komen ophalen op de Gieterij op Gravendam.

  Uit handen van Rob en Miriam Bouckaert van Bouckaert Slaapcomfort, kreeg Angela een cheque met het mooie bedrag van maar liefst € 1600,- die de verkoopactie heeft opgeleverd. Opnieuw kan er daarmee een flink bedrag worden toegevoegd aan het totale inzamelbedrag wat daarmee op bijna € 40.000,- komt.

  Bron: BON

30-01-2021 - ONLINE VEILING

  Zaterdagavond 30-01-2021 heeft de online veiling €12.500 opgebracht voor de verenigingen van de Schelft.

  Wij willen iedereen bedanken die kavels ter beschikking heeft gesteld en aan iedereen die heeft geboden.

  Speciale dank gaat uit naar Bo Omroep Van de Bollenstreek voor het uitzenden van de veiling en naar onze geweldige veilingmeesters @dick bader en @frits Warmerdam!

  Met deze opbrengst staat de stand nu op € 38.000!

  Wat ongelofelijk mooi dat we dit door en voor Noordwijkerhouters hebben gedaan. Maar zeker ook met medewerking van inwoners en ondernemers uit #lisse #noordwijk #teylingen en dus de #bollenstreek !

  Dank jullie wel!

GEWELDIG GEBAAR RABOBANK BOLLENSTREEK 'MARKTTEAM NOORDWIJK'

  15-01-2021
  Noordwijkerhout –“Dit is een geweldige sprong voorwaarts”, aldus penningmeester Jacques van Diemen. Het uiteindelijke doel van € 25.000, - voor de stichting ‘Nieuwe start verenigingen de Schelft’, beter bekend als ‘Support de Schelft’, komt steeds meer binnen handbereik.

  Hedenmiddag ontving de stichting een geweldige cheque van € 2500, - van de Rabobank Bollenstreek. “We zitten als stichting nu op het bedrag van € 22.000, -, en er lopen nog een aantal mooie activiteiten”.

  Accountmanager Roy Opdam van Rabobank Bollenstreek is vanaf het 1e uur, dus vanaf de oprichting van de stichting betrokken geweest. Tenslotte moet er een bankrekeningnummer geopend- en een QR-code aangemaakt worden.

  ‘Marktteam Noordwijk’ maakt onderdeel uit van de Rabobank Bollenstreek en is betrokken bij veel maatschappelijke initiatieven en investeert een deel van de winst in de samenleving.

  De impact van de brand en de oprichting van de stichting was voor Marktteam Noordwijk aanleiding ‘een flinke duit in het zakje te doen! Mariëlle van Steijn, namens de ledenraad Rabobank, overhandigt penningmeester Jacques van Diemen de fraaie cheque van € 2500, -.

  Van links naar rechts. Roy Opdam, Mariëlle van Steijn, Jacques van Diemen en Aart de Jong (secretaris stichting). 

AH STATIEGELD- EN KASSABON ACTIES MET DE OPBRENGST VOOR 'SUPPORT VERENIGINGEN DE SCHELFT'

  12-01-2021
  Noordwijkerhout – “Wij voelen ons betrokken bij de gedupeerde verenigingen van de Schelft. Het is al een drama wanneer je je huisvesting kwijtraakt, maar dan ook nog eens veel materialen bij de brand verloren zien gaan? Een regelrechte ramp”, aldus Joran Ruijter, vestigingsmanager van de Albert Heijn Noordwijkerhout. “Daar willen ook wij iets aan doen, en doen dat met twee mooie acties.”...

  De supermarkt gaat gedurende acht weken twee verschillende acties houden. De eerste loopt al. Bij het inleveren van de lege statiegeldflessen in de Albert Heijn kan men het bonnetje van het statiegeld deponeren in de langwerpige box die opgesteld staat voor de statiegeldmachine. Deze opbrengst komt geheel ten goede aan alle gedupeerde verenigingen.

  De opbrengst is voor de stichting ‘Nieuwe start verenigingen de Schelft’, beter bekend onder de noemer ‘Support verenigingen de Schelft’. De stichting roept daarom de inwoners van Noordwijkerhout op om, wanneer het statiegeld gemist kan worden, dit statiegeldbonnetje ten gunste van de stichting in te leveren.

  Ook wordt er een tweede prachtige (competitieve met glimlach) actie opgezet. Deze geweldige actie start op maandag 25 januari aanstaande. Met deze actie kan er een leuke competitie ontstaan. Een ‘competitie’ tussen de Badmintonvereniging Noordwijkerhout, Carnavalsvereniging De Kaninefaaten en Toneelvereniging ODI.

  Ter hoogte van de uitgang worden er drie boxen opgesteld. Wanneer de boodschappen zijn gedaan en er is afgerekend kan men het kassabonnetje deponeren in één van de drie boxen. Waar ligt je voorkeur, waar gaat je hart naar uit? De betreffende verenigingen kunnen met deze actie interessante geldprijzen winnen.

  De winnaar, dus de vereniging die de meeste kassabonnetjes toebedeeld heeft gekregen kan een prachtig geldbedrag van € 1250, - tegemoet zien. De nummer twee ontvangt € 750, - en de als laatst geëindigde vereniging kan toch nog een bedrag van € 250, - aan de verenigingskas toevoegen. Laten we als inwoners deze leuke uitdaging aangaan!

  Foto BON.

BOUCKAERT SLAAPCOMFORT START VERKOOPACTIE MET OPBRENGST VOOR STICHTING 'NIEUWE START VER. DE SCHELFT'

  05-01-2021
  Noordwijkerhout – Instellingen zoals bv de actie van Munnekeweij) en bedrijven ontwikkelen acties voor het goede doel. Zo willen Rob en Miriam Bouckaert van Bouckaert Slaapcomfort met hun uitgebreide winkel op de Gieterij op Bedrijventerrein Gravendam ook hun financiële steentje bijdragen voor alle door de brand getroffen verenigingen in De Schelft.

  Rob en Miriam hebben een verkoopactie in het leven geroepen waarbij Bouckaert Slaapcomfort vanaf 5 januari 2021 t/m 31 januari 2021 bij iedere verkoop van een complete boxspring of compleet bed maar liefst € 100,- afdraagt aan de crowdfundingactie 'Support start verenigingen de Schelft'.

  U kunt door de aankoop van een nieuw bed bij Bouckaert Slaapcomfort binnenkort lekker slapen en alle verenigingen van de Schelft kunnen dan ook met een gerust hart een oogje dicht doen. In verband met de huidige coronamaatregelen zijn de winkels helaas nog wel tot 18 januari gesloten.

  Maar bij Rob en Miriam van Bouckaert Slaapcomfort kunnen ze u ook met de aankoop van een nieuw bed online van dienst zijn, zie voor meer informatie op de foto hieronder. Klik op de foto voor een vergroting

  Bron - Blik op Noordwijkerhout

DIRK Noordwijk houdt lege flessen actie voor Stichting 'Nieuwe start ver. De Schelft'.

  01-01-2021
  Noordwijkerhout – Vanaf 01-01-2021 kunt u uw lege flessen bij Dirk Noordwijk inleveren voor een lokaal goed doel, Stichting 'Nieuw start verenigingen De Schelft'. De stichting zamelt geld in om verenigingen die zijn getroffen door de brand in De Schelft weer een nieuwe start te geven...

  Op zaterdag 14 november was de vreselijke brand in De Schelft. Tientallen verenigingen die daar actief waren zijn al hun spullen kwijt geraakt. Denk hierbij maar aan de kleding van de ODI, de kleding van de dansmariekes van de Kaninefaaten, materialen van de badminton, handbalvereniging, muziek - en dansgezelschappen.

  Een aantal betrokken inwoners uit Noordwijkerhout heeft het initiatief genomen om een stichting in het leven te roepen om middels de crowdfunding actie ‘Support Verenigingen de Schelft’ geld te genereren om de verenigingen te helpen aan een nieuwe start. Met dit geld willen zij de verenigingen dat steuntje in de rug geven om een nieuwe frisse start te kunnen maken.

  Bestuurslid Angela Heemskerk van de stichting gooide samen met supermarktmanager Aad van der Zalm de eerste flessen in de grote verzamelcontainer. Deze verzamelcontainer kunt u vinden bij de emballage afdeling van Dirk Noordwijk.

  Bron - Blik op Noordwijk

Opbrengst Munnekeweij-actie overhandigt aan Stichting 'Nieuwe start ver. De Schelft'.

  29-12-2020
  Noordwijkerhout – Iedereen van Woonzorgcentrum Munnekeweij draagt ook, na de verwoestende brand op 14 november, de verenigingen van de Schelft een warm hart toe. Er werd in december door initiatiefneemsters Nirwana en Marijke van Munnekeweij een week lang een actie georganiseerd waarbij de opbrengst zou gaan naar Stichting 'Nieuwe start verenigingen De Schelft'....

  In het Atrium van Munnekeweij op de Via Antiqua stond een verkoopstand met de door bewoners eigengemaakte kerstkaarten en 50 liter erwtensoep en er was een loterij. Veel inwoners/bezoekers maakten daar gebruik van om daarmee de Stichting 'Nieuwe start verenigingen De Schelft' financieel te ondersteunen. Binnen een week werd er een bedrag opgehaald van maar liefst €444,--

  Het mooie donatiebedrag werd op dinsdagmiddag 29 december uitgereikt door vrijwilligster (de vrijwilligster achter de verkoopstand) Greet Turenhout aan Jacques van Diemen, de penningmeester van de actie 'Support verenigingen de Schelft'. Jacques bedankte namens de stichting de vrijwilligers en medewerkers van Munnekeweij voor hun fantastische inzet en alle kopers en gulle giften.

  Het streefbedrag € 25.000,- van Stichting 'Nieuwe start verenigingen De Schelft' komt door de vele giften steeds dichterbij. De stand (29-12-2020) is op dit moment € 16.300,-, maar we zijn er dus nog niet. U kunt uw steun nog laten blijken door een bedrag over te maken via QR code in de zijbalk of via rekeningnummer NL05RABO0361580754 tnv Nieuwe start verenigingen De Schelft. Alvast hartstikke bedankt namens alle verenigingen.

  Bron - BON

Top 111 op Bo-radio levert 1200 euro op

  19-12-2020
  Noordwijkerhout – De Top 111 die Bo zaterdag op de radio liet horen, heeft 1200 euro opgebracht voor de stichting support de Schelft. Deze stichting zamelt geld in voor de benadeelden van de afgebrande Schelft. Verzoekplaten voor deze top 111 kostten 5 euro per stuk. Het geld gaat uiteraard naar de stichting. De nummer 2 van de top 111 was het Noordwijkerhouts volkslied, de absolute nummer 1 de Sparta Marsch, het clublied van de voetbalclub uit Rotterdam. Dankzij de steun van het Sparta Genootschap Bollenstreek en Ommelanden werd er ruim 150 keer op het Sparta-lied gestemd. Van Diemen PR uit Hillegom sponsorde 22 nummers. Ook de nieuwjaarswensen die Bo 1 januari uitzendt, brachten 100 euro op.
  Doneren kan nog via QR code in de zijbalk.

  Bron BO Nieuws

Munnekeweij steunt Schelft-actie

  08-12-2020
  Noordwijkerhout – Net als vele Noordwijkerhouters dragen ook bewoners, personeel en vrijwilligers van Munnekeweij de verenigingen die gedupeerd werden door de brand in de Schelft een warm hart toe.

  Het woonzorgcentrum doet daarom mee aan de actie “Nieuwe start voor verenigingen De Schelft”. Vanaf vrijdag 11 december worden bij de balie van Topaz Munnekeweij zelfgemaakte kerstkaarten en zelfgemaakte soep verkocht. De hele opbrengst gaat naar de Schelft-actie.

  Iedereen is van harte welkom om langs te komen.

  Bron BO Nieuws

Bo steunt crowdfunding de Schelft met betaalde verzoekplaten en nieuwjaarswens op TV

  05-12-2020
  Omroep Bo steunt de crowdfundingactie van de stichting support verenigingen de Schelft met twee acties. Iedereen kan voor 5 euro per nummer een verzoekplaat aanvragen die zaterdag 19 december wordt gedraaid. Dan zendt Bo van 8.00 tot 18.00 uur de top 111 uit. De top 10 meest aangevraagde platen zijn tussen 17.00 en 18.00 uur. Grote vraag is, eindigt de Noordwijkerhoutse wals op nummer 1? Een tweede actie draait om nieuwjaarswensen en goede voornemens. Voor 5 euro kan iedereen alleen of met het gezin voor de tv-camera een wens of voornemen uitspreken. Dit wordt opgenomen en op nieuwjaarsdag de gehele dag uitgezonden.

  Voor een verzoekplaat mail naar top111@bollenstreekomroep.nl

  Voor een nieuwjaarswens of goed voornemen voor de camera mail naar info@bollenstreekomroep.nl of kom vrijdagmiddag 18 december langs bij onze cameramensen voor de Witte Kerk in Noordwijkerhout.

  Bron BO Nieuws

Martien Meiland zet crowdfunding De Schelft in beweging

07-12-2020

Op zaterdag 14 november wordt Noordwijkerhout opgeschrikt door een alles vernietigende brand in Sport & Recreatiecentrum de Schelft. Er valt weinig te redden en raken verenigingen enorm gedupeerd. Niet alleen raakt men de locatie kwijt, maar ook sportmaterialen, kleding en carnavalsspullen.

Een aantal betrokken Noordwijkerhouters heeft zich verenigd in een stichting. Er is een Crowdfundingsactie voor verenigingen opgezet, en is van start gegaan. Een mooie kick-off wordt gezocht en wat is er niet mooier dan dat je een BN'er kent die in zijn jeugd ook veel in de Schelft te vinden was. Vanuit Hengelo heeft Martien Meiland een leuke vlog gestuurd en waarin hij oproept vooral te doneren. Dat kan via de website www.supportdeschelft.nl.
 Via deze site kunt u uw bijdrage overmaken middels een QR-code of een donatie via een bankrekeningnummer.

Bijzonderheden: de stichting die is opgericht heeft als naam "Nieuwe start verenigingen de Schelft". De website van de stichting kunt u vinden onder www.supportdeschelft.nl

Bron Into Business Nieuws

Statuten

Volg ons op facebook
@supportdeschelft

Contact